divendres, 13 de març del 2015

L'Institut d'Estudis Financers, amaga informació?

El 28 de febrer es va publicar una entrada a aquest blog en què es feia ressò d'un dels dos objectius de l'EFEC (Educació Financera a les Escoloes de Catalunya) promogut per l'Institut d'Estudis Financers:

 "...en segon lloc, [l'EFEC] pot convertir-se en un procediment per a que les entitats que s’hi involucrin recuperin prestigi, confiança, reputació i sigui uninstrument eficaç d’RSC"

És a dir, un dels dos objectius és netejar la cara a les deprestigiades entitats financeres (com a part fortament implicada en l'esclat de la crisi, i a causa de males pràctiques com ara les Subordinades i les Preferents). 

Doncs una quinzena més tard comprovo que han eliminat del web el document del qual estaven extretes aquelles frases, titulat  Informe final de juy del 2014 del'EFEC, i al mateix enllaç hi han col·locat uns gràfics i unes dades estadístiques per a vendre el seu projecte...

L'IEF té por a la crítica? No vol que se sàpiga què motiva el programa? No podríem parlar de manipulació de la informació i manca de transparència?

Si vols consultar el document que sembla que ara no vulguin que es difongui, clica l'enllaç:

 Informe final de juy del 2014 del'EFEC

Feu un cop d'ull al punt 1.3

(Ja m'ho temia que l'eliminarien, i en vaig baixar una còpia...) 

Si vols llegir el manifest:




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada